Restaurant Order Systeem

ROS

ROS is hét all-in-one systeem voor uw restaurant. Online orders ontvangen? Check. Telefonische orders aannemen? Check. Orders in het restaurant opnemen? Check.

App screenshot
Éen systeem voor alles.
U hoeft maar één systeem te gebruiken voor al uw orders. Geen gedoe met verschillende systemen.
Uw eigen website.
Uw klanten kunnen online bestellen via uw eigen website. Deze krijgt u namelijk gratis bij ROS.
POS.
ROS heeft een ingebouwde POS. U kunt dus ook afhaal en telefonische orders opnemen in het restaurant.
Overzicht in uw verkoop.
Met onze overzichtelijke dashboard heeft u altijd een overzicht in uw verkoop. Ook kunt u zien of uw online klanten ook eens in de winkel langskomen.
Volledig aanpasbaar.
Wij kunnen ROS zo aanpassen dat het perfect bij uw restaurant past. Uw eigen voorkeuren en huisstijl worden verwerkt in uw eigen ROS.
Betaalmethodes.
Door onze samenwerking met Pay.nl kunnen wij zowel online (iDeal, Creditcard, Paypal) als offline (Pin) betalingen aanbieden.

Geen abonnement.

Wij groeien met uw mee. U heeft bij ons geen vaste kosten en het gebruik van het Restaurant Order Systeem zal altijd gratis zijn. U betaald pas, wanneer uw klant dat bij u heeft gedaan.

Vaste afspraken.

Cileon gelooft in eerlijk handelen. Daarom rekenen wij geen kosten voor onze applicatie en hosting van uw website. U betaald een klein, vast bedrag per online bestelling. Zo groeien wij met u mee en betaald u nooit teveel.

Onze voordelen

  • Één vast bedrag per online bestelling.
  • Geen maandelijkse kosten.
  • Contante, telefonische en afhaal bestelingen zijn gratis.
  • Het snelste en meest klantvriendelijke restaurant systeem.

Geen maandelijkse kosten

€ 0,-per maand

Dit wil ik!

Een vriendelijke bestel ervaring.

Dankzij verschillende onderzoeken hebben we in onze applicatie de snelste en meest klantvriendelijke bestelroute gecreëerd. Hierdoor kunnen uw klanten snel en gemakkelijk hun favoriete gerechten bij u bestellen.

App screenshot

Het moeilijke, simpel gemaakt.

Snel, gemakkelijk en duidelijk.

Wat maakt ROS anders dan andere systemen?
ROS bied buiten een moderne uitstraling, ook een zeer gebruiksvriendelijke interface. Het systeem is zo ontworpen dat het voor iedereen te gebruiken is. Daarnaast is ROS een all-in-one systeem. U heeft dus geen andere systemen meer nodig.
Hoe gebruik ik ROS?
Het enige wat u nodig heeft is een computer/laptop met een internet verbinding. U kunt dan inloggen op uw eigen dashboard en vanuit daar uw menukaart beheren, orders bekijken, aanmaken en nog veel meer.
Zit er een website bij ROS?
Ja, u krijgt een volledige, hyper-moderne website voor uw klanten om direct bij uw restaurant eten te bestellen en deze te laten bezorgen of te op te halen. Deze website is volledig gratis en zit bij ROS inbegrepen.
Kan ik ROS gebruiken op mijn telefoon?
Ja, dat kan. U kunt op uw mobiel inloggen om uw orders en financiele zaken te bekijken. Ook de website is volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.